deco sfeer
Sus 2 meter stroomkabel 24V

230 Volt uitvoering Van een aantal modellen hebben we een 230V uitvoering. Deze sluit je aan op een 230V stroomkabel. Echter het grootste gedeelte van onze collectie is 24V en dit sluit je aan met het 24 Volt kabelsysteem. 

 

Wat zijn de voordelen van 24V ten opzichte van 230V?

Veiliger dan 230V  Er gaat behoorlijk minder stroom om in de 24V. Dat werkt geruststellend als er kinderen in de tuin lopen of als een huisdier aan het ravotten is. Daarnaast is het veiliger op het moment van aanleggen of als er iets aangepast moet worden, bij het loshalen van een 230V kabel komen er logischerwijs meer voorzorgsmaatregelen kijken.

Geen graafwerkzaamheden In tegenstelling tot 230V is het mogelijk om te volstaan met een laagje aarde van 30 cm over de kabel. Dit gaat niet ten koste van de veiligheid, het is immers 24V. 

Meer variatie bij aanleg  Een verlichtingsarmatuur kan op iedere gewenste plaats aangekoppeld en ontkoppeld worden. Wil je de lamp verhuizen? Prima, indien nodig koppel je er gewoon een langere kabel aan en je verhuist de boel! 

Minder energiekosten Ook voor de portemonnee is het gunstig om 24V aan te leggen. Tuinverlichting op 24V verbruikt een stuk minder energie. 

five

Wij werken uitsluitend met door onszelf ontworpen buitenledverlichting. Door gebruik te maken van de nieuwste techniek met de beste kwaliteit is de verlichting goed voor 75.000 duizend branduren. Door deze hoge kwaliteit bieden wij maar liefst 5 jaar garantie op al onze producten.

Lees meer
recycling

Vanaf 2022 starten we met het innemen van oude verlichting. Onze re-seller, jouw hovenier of installateur, neemt de oude verlichting mee. Ze leveren dit bij ons in en wij verwerken het. Zo werk je bijna ongemerkt mee aan recycling van iets dat anders in de vuilcontainer was verdwenen.

Lees meer
erlenmeyer-1

Bij het maken van verlichting gaat het om de juiste samenstelling van de factoren. Bij Suslight is overal over nagedacht. Van grondstof en lichtkwaliteit tot vermogen en spanning. Alleen met de juiste samenstelling en de juiste productietechniek behalen wij deze hoogwaardige kwaliteit.

Lees meer
plant

“Duurzame ontwikkeling is de ontwikkeling die de huidige behoeften vervult, zonder de behoeften van toekomstige generaties in gevaar te brengen.” Dit is ons bedrijfsbeleid en daar handelen we ook naar. We zijn een duurzame onderneming en blijven in beweging om nòg duurzamer te worden.

Lees meer