Like ons op Facebook  Volg ons op Google+  Abonneer ons op Youtube
T: 085 5003 555   E: info@suslight.nlFacebook SuslightGoogle+ SuslightYoutube Suslight
Duurzame tuinverlichting van Suslight

Suslight's Quick-Safe Connect System

De voordelen van het Quick-Safe Connect System

Efficiënt omgaan met tijd en energie, dat is de basis van het Quick-Safe Connect System van Suslight. Met het 24Volt Quick-Safe Connect System is het aanleggen van slimme LED Tuinverlichting nog nooit zo eenvoudig geweest. Eenvoudig is functionele en decoratieve verlichting in verschillende groepen op te bouwen, hierdoor hoeft er nooit onnodig licht te branden en is de besparing maximaal. Hieronder wordt het opdelen in verschillende groepen geïllustreerd. 

 

quick safe connect system

Eenvoudige installatie, zelfs geen schroevendraaier nodig

In het bovenstaande schema wordt er vanuit 1 aansluitpunt (de trafo) gewerkt. De Schemerschakelaar met tijdklok schakelt alle decoratieve verlichting 6 uur na zonsondergang uit. Dit is eenvoudig met de draaiknop op de schemerschakelaar in te stellen. De lampen aan het huis voor oriëntatie en veiligheid blijven de gehele donkerperiode branden. Het complete systeem is stekkerbaar, voor het aansluiten van dit schema heeft u geen schroevendraaier nodig! Direct na de trafo worden de twee groepen door middel van het T-stuk gemaakt!
Alle verlichting die achter de schakelaar brandt reageert dus op hoe de schakelaar is ingesteld, dit bepaalt u eenvoudig door de tijdklok te draaien op de instelling naar wens.

De voordelen van het Quick-Safe Connect System kenmerken zich als praktisch, slim, functioneel en eenvoudig. Doordat het Quick-Safe Connect System zorgt voor eenvoudig installatie (ook in bestaande tuinen) is iedere tuin ook ‘s avonds schitterend te verlichten.

  • het complete systeem is Plug & Play, de installatie is hierdoor snel uitgevoerd
  • betrouwbare 24Volt laagspanning, stabieler en zuiniger dan 12Volt maar net zo veilig als 12Volt
  • hoogwaarde connectoren, 100% waterdicht
  • eenvoudig verschillende schakelgroepen maken 
  • maximale aanlegvrijheid
Suslight Tuinverlichting in beeld

Bespaar energie, tijd en geld met het Quick-Safe Connect Systemrhoncus

Quick Connect systeem, slim maar toch eenvoudig
Suslight heeft eigenlijk een stap terug gedaan in de tijd, de functie van de zogenaamde intelligente is door Suslight weer analoog gemaakt. Dit wil zeggen dat het Quick-Safe Connect System werkt zonder bijkomstigheid van software maar dat het licht precies doet wat jij wilt. Het licht brand alleen wanneer jij dat nodig acht: ‘s nachts wanneer iedereen slaapt hoeft de decoratieve verlichting in principe niet te branden. De oriëntatie verlichting, voor als u bijvoorbeeld een keer laat thuis bent of dat aanstaat ter preventie, is wel prettig om de hele nacht te hebben branden. Met het slimme maar toch eenvoudige Quick Connect systeem van Suslight is dit met handige sensoren snel en eenvoudig te realiseren. Er komt geen schroevendraaier aan te pas!

Contactgegevens


Meer weten over Suslight in Nederland of als hovenier dealer worden? 
Neem dan contact op met WA Verlichting B.V.


 
 
line
 
Als particulier kunt u uit meer dan 300 dealers in Nederland kiezen voor gedegen advies en goed installatiewerk.

Vind de dichtstbijzijnde Suslight dealer

Like ons op Facebook            Voeg ons toe op Google+           Abonneer ons op Youtube
 Abonneer op de nieuwsbrief
suslight logo
cta back
suslight logo