Led buitenverlichting

 • Sfeerfoto ledverlichting suslight (94)
  Bekijk
  Schermafbeelding 2022-01-28 om 16.28.30_ccexpress

  Led Grondspots

 • 2022-09-Ibiza (19)
  Bekijk
  Schermafbeelding 2022-01-28 om 16.10.26_ccexpress

  Led Buitenspots

 • 2022-09-Ibiza (3)
  Bekijk
  submerged oude foto_ccexpress

  Led Waterspots

 • Sfeerfoto ledverlichting suslight (204)
  Bekijk
  Square-ALU-3.5Watt24VDC-Alu

  Led Wandlampen

 • Ibiza 5
  Bekijk
  Schermafbeelding 2022-01-28 om 16.25.56_ccexpress

  Led Staande lampen

 • Schep in zand
  Bekijk
  dusk to dawn

  Toebehoren

Jouw tuin, jouw stijl, Suslight buitenledverlichting! 

In èèn keer het sleutelgat vinden zonder te struikelen, over het anders zo donkere tuinpad lopen of de buren eens laten zien hoe een mooi verlichte tuin eruit ziet. Dat is met onze buitenledverlichting geen probleem!  

Of de verlichting nu decoratief of praktisch moet zijn, simpel of opvallend. Voor elke smaak, locatie en doel heeft Suslight wel een model in de collectie. Wees welkom op deze site om onze collectie te bekijken.  

Buitenledverlichting uitzoeken is niet iets wat je dagelijks doet en zeker niet als je voor Suslight kiest. Wij garanderen namelijk dat onze ledlampen 75000 branduren meegaan. Wanneer de ledlamp gemiddeld 12 uur per dag brandt, moet deze een levensduur van 16 jaar halen. Om een goede keuze voor zo`n lange tijd te maken raden wij jou een aantal stappen aan. 

Deze stappen hebben wij beschreven in ons tuinverlichting- en kabelplan.

Heb je onze hulp nodig?

We denken met alle liefde met je mee.

five

Wij werken uitsluitend met door onszelf ontworpen buitenledverlichting. Door gebruik te maken van de nieuwste techniek met de beste kwaliteit is de verlichting goed voor 75.000 duizend branduren. Door deze hoge kwaliteit bieden wij maar liefst 5 jaar garantie op al onze producten.

Lees meer
recycling

Vanaf 2022 starten we met het innemen van oude verlichting. Onze professional, jouw hovenier of installateur, neemt de oude verlichting mee. Ze leveren dit bij ons in en wij verwerken het. Zo werk je bijna ongemerkt mee aan recycling van iets dat anders in de vuilcontainer was verdwenen.

Lees meer
erlenmeyer-1

Bij het maken van verlichting gaat het om de juiste samenstelling van de factoren. Bij Suslight is overal over nagedacht. Van grondstof en lichtkwaliteit tot vermogen en spanning. Alleen met de juiste samenstelling en de juiste productietechniek behalen wij deze hoogwaardige kwaliteit.

Lees meer
plant

“Duurzame ontwikkeling is de ontwikkeling die de huidige behoeften vervult, zonder de behoeften van toekomstige generaties in gevaar te brengen.” Dit is ons bedrijfsbeleid en daar handelen we ook naar. We zijn een duurzame onderneming en blijven in beweging om nòg duurzamer te worden.

Lees meer