0001 (2)

B-Corporation Toen we begonnen met ondernemen wisten we zeker dat dit duurzaam ondernemen moest zijn. Dit met het oog op de leefbaarheid van de aarde voor de nieuwe generatie. Maar ook het naleven van de mensenrechten moest centraal staan. Daarnaast wilden we graag wat betekenen voor onze directe omgeving. Vanzelfsprekend werden we, na een B-lab impact assessment gedaan te hebben, een B-Corporation. Het houdt ons scherp en in beweging. We stellen onszelf elk jaar nieuwe doelen om te blijven groeien in duurzaam ondernemen.

B Corp-certificering Dit is een internationale certificering voor bedrijven die een grote, positieve impact hebben op mens en milieu. Deze bedrijven, klein en groot, hebben duurzaamheid een blijvende plek gegeven in hun DNA en weten op meerdere manieren waarde te creëren. Wat de B Corp-certificering uniek maakt, is het holistische karakter. Zo kijkt B Corp niet naar één aspect van je bedrijf, maar naar je gehele bedrijfsvoering. Van de impact in je productieketen tot de voordelen die je medewerkers biedt: met een B Corp-status laat je zien dat je op meerdere vlak goed bezig bent.

www.bcorporation.net
five

Wij werken uitsluitend met door onszelf ontworpen buitenledverlichting. Door gebruik te maken van de nieuwste techniek met de beste kwaliteit is de verlichting goed voor 75.000 duizend branduren. Door deze hoge kwaliteit bieden wij maar liefst 5 jaar garantie op al onze producten.

Lees meer
recycling

Vanaf 2022 starten we met het innemen van oude verlichting. Onze professional, jouw hovenier of installateur, neemt de oude verlichting mee. Ze leveren dit bij ons in en wij verwerken het. Zo werk je bijna ongemerkt mee aan recycling van iets dat anders in de vuilcontainer was verdwenen.

Lees meer
erlenmeyer-1

Bij het maken van verlichting gaat het om de juiste samenstelling van de factoren. Bij Suslight is overal over nagedacht. Van grondstof en lichtkwaliteit tot vermogen en spanning. Alleen met de juiste samenstelling en de juiste productietechniek behalen wij deze hoogwaardige kwaliteit.

Lees meer
plant

“Duurzame ontwikkeling is de ontwikkeling die de huidige behoeften vervult, zonder de behoeften van toekomstige generaties in gevaar te brengen.” Dit is ons bedrijfsbeleid en daar handelen we ook naar. We zijn een duurzame onderneming en blijven in beweging om nòg duurzamer te worden.

Lees meer