21 april 2022

1% for the planet heeft 1% ontvangen van Suslight

Bericht van de NFH:

1% for the Planet business partner Suslight Nederland zet de steun aan Nature For Health voort!

NFH heeft opnieuw een bijdrage mogen ontvangen van Suslight Nederland, waarmee we erg blij zijn.

1% for the Planet is een wereldwijd beweging die bedrijven en individuen inspireert om acties voor de gezondheid van onze planeet te ondersteunen.

Bedrijven of individuele personen die lid zijn van dit netwerk dragen ten minste één procent van hun jaarlijkse omzet bij aan dit type acties via steun aan 1 % for the planet non-profit partners.

1% Percent for the Planet evalueert de staat van dienst, geloofwaardigheid en impact van de non-profitorganisatie en verifieert ook de bijdragen van de aangesloten bedrijven. Lees meer over Nature for health

Photo 38622929 © Romolo Tavani Dreamstime.com
five

Wij werken uitsluitend met door onszelf ontworpen buitenledverlichting. Door gebruik te maken van de nieuwste techniek met de beste kwaliteit is de verlichting goed voor 75.000 duizend branduren. Door deze hoge kwaliteit bieden wij maar liefst 5 jaar garantie op al onze producten.

Lees meer
recycling

Vanaf 2022 starten we met het innemen van oude verlichting. Onze professional, jouw hovenier of installateur, neemt de oude verlichting mee. Ze leveren dit bij ons in en wij verwerken het. Zo werk je bijna ongemerkt mee aan recycling van iets dat anders in de vuilcontainer was verdwenen.

Lees meer
erlenmeyer-1

Bij het maken van verlichting gaat het om de juiste samenstelling van de factoren. Bij Suslight is overal over nagedacht. Van grondstof en lichtkwaliteit tot vermogen en spanning. Alleen met de juiste samenstelling en de juiste productietechniek behalen wij deze hoogwaardige kwaliteit.

Lees meer
plant

“Duurzame ontwikkeling is de ontwikkeling die de huidige behoeften vervult, zonder de behoeften van toekomstige generaties in gevaar te brengen.” Dit is ons bedrijfsbeleid en daar handelen we ook naar. We zijn een duurzame onderneming en blijven in beweging om nòg duurzamer te worden.

Lees meer