earth-overshoot-day

Earth overshoot day, 25-12-1971, 01-10-1999, 28-07-2022

Wikipedia “Earth Overshoot Day of Ecological Debt Day is de dag van een bepaald jaar wanneer – vanaf 1 januari geteld – de mensheid wereldwijd net zoveel van de Aardse grondstoffen, voedingswaren en dergelijke heeft opgebruikt als wat de Aarde in één jaar tijd terug kan opbrengen en geproduceerde afvalstoffen kan verwerken”.

Earth overshoot day We volgen het met belangstelling, de beweging Earth overshoot day. Natuurlijk we zijn maar een kleine onderneming, wat gaan wij nou bereiken? Maar hey elk verschil is er eentje! Leds stop waiting for a better world, leds start working on it together!

Video Actrice Julia Roberts vertelt een krachtige boodschap van Moeder Aarde, ons (voort)bestaan als mens wordt bedreigd…door onszelf.. De planeet waarop we leven is de basis van al het leven zoals wij het kennen, Moeder Aarde, thuisbasis voor tien tot veertien miljoen soorten leven. Deze aarde delen we met miljarden anderen, die een gelijk belang hebben in het behoud en welzijn van de planeet. Daarom gaan steeds meer mensen voorzichtiger om met de impact die we hebben op de natuurlijke leefomgevingen van andere levende wezens.

www.overshootday.org
five

Wij werken uitsluitend met door onszelf ontworpen buitenledverlichting. Door gebruik te maken van de nieuwste techniek met de beste kwaliteit is de verlichting goed voor 75.000 duizend branduren. Door deze hoge kwaliteit bieden wij maar liefst 5 jaar garantie op al onze producten.

Lees meer
recycling

Vanaf 2022 starten we met het innemen van oude verlichting. Onze professional, jouw hovenier of installateur, neemt de oude verlichting mee. Ze leveren dit bij ons in en wij verwerken het. Zo werk je bijna ongemerkt mee aan recycling van iets dat anders in de vuilcontainer was verdwenen.

Lees meer
erlenmeyer-1

Bij het maken van verlichting gaat het om de juiste samenstelling van de factoren. Bij Suslight is overal over nagedacht. Van grondstof en lichtkwaliteit tot vermogen en spanning. Alleen met de juiste samenstelling en de juiste productietechniek behalen wij deze hoogwaardige kwaliteit.

Lees meer
plant

“Duurzame ontwikkeling is de ontwikkeling die de huidige behoeften vervult, zonder de behoeften van toekomstige generaties in gevaar te brengen.” Dit is ons bedrijfsbeleid en daar handelen we ook naar. We zijn een duurzame onderneming en blijven in beweging om nòg duurzamer te worden.

Lees meer