DSC_6778_79_80_81

Zie het licht in jouw eigen tuin....

koffer open

Live licht beleven Oké je hebt een mooi tuinverlichting-& kabelplan gemaakt door middel van een schets en onze tips, dat is een prima begin!

Een buitenruimte inrichten met buitenledverlichting is niet iets wat je dagelijks doet en dat maakt besluiten nemen vanaf een schets misschien moeilijk. Daarnaast kunnen wij ons voorstellen dat je verschillende opties van verlichten wilt bekijken.

Wij van Suslight hebben 2 oplossingen bedacht:

De lichtbelevingskoffer Deze bevat een geïntegreerde voeding waardoor onze buitenledverlichting aangesloten en ter plekke gedemonstreerd kan worden. Zo kun je elke gewenste plek in jouw buitenruimte verlichten en het effect daarvan bekijken. Beleef live in jouw eigen tuin wat licht toevoegt!

Een groot aantal van onze professionals is in het bezit van deze koffer.

De lichtbelevingsruimte In deze ruimtes vind je onze complete collectie buitenledverlichting en daar kun je ter plekke de verlichting met elkaar vergelijken.

Welke professionals zijn in het bezit van zo’n ruimte?

Lichtbelevingsruimte Suslight (4)
Lichtbelevingsruimte Suslight (5)
five

Wij werken uitsluitend met door onszelf ontworpen buitenledverlichting. Door gebruik te maken van de nieuwste techniek met de beste kwaliteit is de verlichting goed voor 75.000 duizend branduren. Door deze hoge kwaliteit bieden wij maar liefst 5 jaar garantie op al onze producten.

Lees meer
recycling

Vanaf 2022 starten we met het innemen van oude verlichting. Onze professional, jouw hovenier of installateur, neemt de oude verlichting mee. Ze leveren dit bij ons in en wij verwerken het. Zo werk je bijna ongemerkt mee aan recycling van iets dat anders in de vuilcontainer was verdwenen.

Lees meer
erlenmeyer-1

Bij het maken van verlichting gaat het om de juiste samenstelling van de factoren. Bij Suslight is overal over nagedacht. Van grondstof en lichtkwaliteit tot vermogen en spanning. Alleen met de juiste samenstelling en de juiste productietechniek behalen wij deze hoogwaardige kwaliteit.

Lees meer
plant

“Duurzame ontwikkeling is de ontwikkeling die de huidige behoeften vervult, zonder de behoeften van toekomstige generaties in gevaar te brengen.” Dit is ons bedrijfsbeleid en daar handelen we ook naar. We zijn een duurzame onderneming en blijven in beweging om nòg duurzamer te worden.

Lees meer