02 februari 2024

Schanskorven, altijd wel een toepassing

Schanskorven

Schanskorven horen wij je denken. Iedereen in Nederland weet wel wat het zijn maar de naam schanskorven zegt niet iedereen direct iets. Ja je weet wel, van die netten als schutting of met een haard en dan met die stenen er in. Precies! Schanskorven of steenkorven dus. En wij durven te stellen dat je alles kunt maken met en of vervangen door steenkorven. Of het nu dus een schutting is of een lage erfafscheiding? Alles kan met schanskorven.

Langer genieten van schanskorven

Het is natuurlijk niet alleen heel nuttig. Schanskorven zijn onderhoudsarm en dus een slimme investering. Daarnaast kun je er ook van allerlei nuttige toepassingen voor verzinnen zoals een bloembak of een tuinhaard, en je kunt je ze in allerlei vormen en maten maken. Denk maar eens aan letters en cijfers of aan vormen als een hart of een rond. Maar van dit alles kun je natuurlijk wel alleen genieten als je ernaar kunt kijken. Daarom zijn wij van mening dat je schanskorven moet voorzien van LED verlichting van Suslight.

Je kunt door het mooi uitlichten van de korven hierdoor dus niet alleen langer genieten van het pracht en praal in jouw tuin of bij jouw bedrijf, ook kun je jouw tuin of erf mooi uitlichten waardoor de gehele tuin een mooie uitstraling heeft. Ook als het buiten donker is.

Wandlampen, staande lampen, help?

Wat voor LED verlichting u ook wilt gaan toepassen, het begint allemaal met een gedegen plan. Zowel voor de inrichting van jouw tuin, het plaatsen van de schanskorven als voor de verlichting raden wij aan om een gedegen plan uit te werken. Wat wil je uitlichten, is het alleen sfeer of wil je juist een object belichten. Is het nodig omdat je iets moet kunnen zien of juist alleen dat dieper donkere gevoel weg te nemen. Voor de schanskorven hebben ze bij Gabinova een mooie maatwerk editor gemaakt op de website, waarmee je kunt uitrekenen wat de benodigdheden en de bijbehorende kosten zullen zijn. Ook voor de verlichting kunnen zij helpen met advies op maat.

five

Wij werken uitsluitend met door onszelf ontworpen buitenledverlichting. Door gebruik te maken van de nieuwste techniek met de beste kwaliteit is de verlichting goed voor 75.000 duizend branduren. Door deze hoge kwaliteit bieden wij maar liefst 5 jaar garantie op al onze producten.

Lees meer
recycling

Vanaf 2022 starten we met het innemen van oude verlichting. Onze professional, jouw hovenier of installateur, neemt de oude verlichting mee. Ze leveren dit bij ons in en wij verwerken het. Zo werk je bijna ongemerkt mee aan recycling van iets dat anders in de vuilcontainer was verdwenen.

Lees meer
erlenmeyer-1

Bij het maken van verlichting gaat het om de juiste samenstelling van de factoren. Bij Suslight is overal over nagedacht. Van grondstof en lichtkwaliteit tot vermogen en spanning. Alleen met de juiste samenstelling en de juiste productietechniek behalen wij deze hoogwaardige kwaliteit.

Lees meer
plant

“Duurzame ontwikkeling is de ontwikkeling die de huidige behoeften vervult, zonder de behoeften van toekomstige generaties in gevaar te brengen.” Dit is ons bedrijfsbeleid en daar handelen we ook naar. We zijn een duurzame onderneming en blijven in beweging om nòg duurzamer te worden.

Lees meer