Photo 144425726 © Anat Sukeewong

When the customer comes first , the customer will last!

Service van Suslight

Suslight 5 jaar garantie Duurzaamheid is belangrijk. Dit merk je ook aan de kwaliteit van onze producten. We besteden veel tijd en aandacht om ervoor te zorgen dat onze led buitenverlichting lang meegaat. We ontwerpen en produceren zelf en door gebruik te maken van de nieuwste technologie met de beste kwaliteit is de verlichting goed voor 75.000 duizend branduren. Daarom geeft Suslight je zonder twijfel 5 jaar garantie.

Garantie Service staat bij Suslight hoog in het vaandel.
Het is daarom goed dat we van elkaar weten hoe we omgaan met garantie en retouren.
Zo lossen we het samen met jou op:
Neem bij defecten of klachten contact op met de tuinprofessional waar de Suslight verlichting gekocht is. Deze tuinprofessional neemt de klacht in behandeling en handelt deze verder voor je af.
Wij werken alleen samen met tuinprofessionals en begeven ons niet op de particuliere markt, daarom nemen wij geen klachten van particulieren in behandeling.

Reparatie Zodra het defecte product in onze werkplaats is, gaan we kijken of we het kunnen repareren. Als zelfs wij dit niet meer kunnen zorgen we natuurlijk voor een nieuw product.

Heb je vragen of hulp nodig?

We denken met alle liefde met je mee.

five

Wij werken uitsluitend met door onszelf ontworpen buitenledverlichting. Door gebruik te maken van de nieuwste techniek met de beste kwaliteit is de verlichting goed voor 75.000 duizend branduren. Door deze hoge kwaliteit bieden wij maar liefst 5 jaar garantie op al onze producten.

Lees meer
recycling

Vanaf 2022 starten we met het innemen van oude verlichting. Onze professional, jouw hovenier of installateur, neemt de oude verlichting mee. Ze leveren dit bij ons in en wij verwerken het. Zo werk je bijna ongemerkt mee aan recycling van iets dat anders in de vuilcontainer was verdwenen.

Lees meer
erlenmeyer-1

Bij het maken van verlichting gaat het om de juiste samenstelling van de factoren. Bij Suslight is overal over nagedacht. Van grondstof en lichtkwaliteit tot vermogen en spanning. Alleen met de juiste samenstelling en de juiste productietechniek behalen wij deze hoogwaardige kwaliteit.

Lees meer
plant

“Duurzame ontwikkeling is de ontwikkeling die de huidige behoeften vervult, zonder de behoeften van toekomstige generaties in gevaar te brengen.” Dit is ons bedrijfsbeleid en daar handelen we ook naar. We zijn een duurzame onderneming en blijven in beweging om nòg duurzamer te worden.

Lees meer