Suslight introduceert de Sus Neonflex 24V en de Neonflex Dimmer

Sus Neonflex 24V

NEON: Never Ending Opportunities Now We willen je graag kennis laten maken met de Sus Neonflex led strip – dé innovatieve oplossing om de tuin nog mooier te maken! Met deze veelzijdige en flexibele strip kun je eenvoudig een warme, sfeervolle en unieke ambiance creëren. Prachtig onder
(zwevende) trappen, maar het kan ook functioneel gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan het markeren van looppaden, trappen of terrassen, zodat de tuin ook ‘s avonds veilig en goed zichtbaar blijft.

Sus Neonflex 24V past altijd Suslight snapt dat elke tuin, en wensen, net even anders zijn. Daarom wordt de strip op maat voor je gemaakt, in stappen van 12,5 cm. De beginprijs van de ledstrip (1 meter) is €104,00, hierbij is ook het aansluitmateriaal verwerkt, en vervolgens kost elke 12,5 cm € 6,45.
Omdat dit een op maat gemaakt product is vermelden wij geen prijs, neem contact met ons op zodat we dit voor je kunnen berekenen!

Sus Neonflex 24V wordt standaard geleverd met bijhorende aluminium profielen om een eenvoudige verwerking in de tuin mogelijk te maken. Het aansluiten van deze ledstrip gaat via het 24 Volt Kabelsysteem.

Jouw lijn, jouw lichtintensiteit, jouw tuin Laat je creativiteit de vrije loop en geniet van de prachtige warme verlichting die de strip creëert.

Sus Neonflex 24V – art.nr 35000232 – prijs op aanvraag

 

Sus Neonflex Dimmer

You`re the boss! Vindt je het licht van de Neonflex te fel? Dan ga je gewoon ff dimmen! De Sus Neonflex Dimmer geeft jou de controle. Jij bepaalt de hoeveelheid licht die de Sus Neonflex gaat geven. Met de meegeleverde afstandsbediening stel je in wat de gewenste sterkte is, van subtiel naar uitbundig licht. Wat ook fijn is; deze knappe dimmer onthoudt welke sterkte jij als laatst gebruikt hebt.

Sus Neonflex + Dimmer = licht precies zoals jij het wilt!

Sus Neonflex Dimmer – art.nr 35000262 – consumentenprijs € 79,00

01 SUS Neonflex
neon (1)
Sus Neonflex Dimmer
04 SUS Neonflex

Heb je vragen of hulp nodig?

We denken met alle liefde met je mee.