verlichting algemeen sfeer 40
spots algemeen sfeer2

Tuinverlichtingstips Suslight heeft een aantal tips voor tuinverlichting. Hierbij maken wij onderscheid in sfeerlicht, veiligheidslicht en preventielicht.

 

Sfeerlicht 

Creëer diepte in de tuin. Dit doe je door de zijkanten te accentueren.

Gebruik zoveel mogelijk indirect licht in borders.

Laat de aandacht naar de tuin en het licht gaan door bijvoorbeeld ornamenten of een overkapping aan te lichten.

 

Veiligheidslicht 

Zorg dat alle paden goed verlicht zijn.

Verlicht de delen van de tuin die je in het donker vanuit huis wilt zien met het oog op de veiligheid.

Trappen, verhogingen of verlagingen dienen verlicht te worden om struikelen te voorkomen. 

 

Preventielicht  

Bij aankomst in het donker is het fijn om via verlichte paden bij de voordeur, garage of schuur te komen.

Verlicht deuren en gevels zodat je met een veilig gevoel kan thuiskomen, de deur kan openen en mensen met verkeerde bedoelingen afgeschrikt worden.

Denk er ook over na of je de verlichting de hele nacht laat branden of dat je een deel op een bepaald tijdstip via een tijdschakelaar uit wilt laten gaan. 

five

Wij werken uitsluitend met door onszelf ontworpen buitenledverlichting. Door gebruik te maken van de nieuwste techniek met de beste kwaliteit is de verlichting goed voor 75.000 duizend branduren. Door deze hoge kwaliteit bieden wij maar liefst 5 jaar garantie op al onze producten.

Lees meer
recycling

Vanaf 2022 starten we met het innemen van oude verlichting. Onze professional, jouw hovenier of installateur, neemt de oude verlichting mee. Ze leveren dit bij ons in en wij verwerken het. Zo werk je bijna ongemerkt mee aan recycling van iets dat anders in de vuilcontainer was verdwenen.

Lees meer
erlenmeyer-1

Bij het maken van verlichting gaat het om de juiste samenstelling van de factoren. Bij Suslight is overal over nagedacht. Van grondstof en lichtkwaliteit tot vermogen en spanning. Alleen met de juiste samenstelling en de juiste productietechniek behalen wij deze hoogwaardige kwaliteit.

Lees meer
plant

“Duurzame ontwikkeling is de ontwikkeling die de huidige behoeften vervult, zonder de behoeften van toekomstige generaties in gevaar te brengen.” Dit is ons bedrijfsbeleid en daar handelen we ook naar. We zijn een duurzame onderneming en blijven in beweging om nòg duurzamer te worden.

Lees meer