Transformator 36W witte achtergrond

Veilig stroom omzetten

Transformator Een transformator zet de standaard 230Volt spanning, vanuit het stopcontact, om naar 24Volt veilige laagspanning.

Wattages Transformators zijn te verkrijgen in diverse wattages, waaronder 36Watt, 60Watt en 100Watt. Het is daarom belangrijk om de totale wattage te berekenen van alle lampen die je wenst aan te sluiten op een transformator. Zo weet je exact welke transformator je dient te gebruiken voor jouw lichtplan.

Let op! Wij raden altijd aan de transformator niet zwaarder te belasten dan 80%. Wil je bijvoorbeeld 10 tuinlampen plaatsen van elke 4,0W, dan is de totale wattage 40W. Dan volstaat het gebruik van een transformator van 60W.

five

Wij werken uitsluitend met door onszelf ontworpen buitenledverlichting. Door gebruik te maken van de nieuwste techniek met de beste kwaliteit is de verlichting goed voor 75.000 duizend branduren. Door deze hoge kwaliteit bieden wij maar liefst 5 jaar garantie op al onze producten.

Lees meer
recycling

Vanaf 2022 starten we met het innemen van oude verlichting. Onze professional, jouw hovenier of installateur, neemt de oude verlichting mee. Ze leveren dit bij ons in en wij verwerken het. Zo werk je bijna ongemerkt mee aan recycling van iets dat anders in de vuilcontainer was verdwenen.

Lees meer
erlenmeyer-1

Bij het maken van verlichting gaat het om de juiste samenstelling van de factoren. Bij Suslight is overal over nagedacht. Van grondstof en lichtkwaliteit tot vermogen en spanning. Alleen met de juiste samenstelling en de juiste productietechniek behalen wij deze hoogwaardige kwaliteit.

Lees meer
plant

“Duurzame ontwikkeling is de ontwikkeling die de huidige behoeften vervult, zonder de behoeften van toekomstige generaties in gevaar te brengen.” Dit is ons bedrijfsbeleid en daar handelen we ook naar. We zijn een duurzame onderneming en blijven in beweging om nòg duurzamer te worden.

Lees meer