dreamstime_m_102593908

Een goede voorbereiding is het halve werk...

IMG_5362

Tuinverlichting- en kabelplan Sfeerverlichting in de tuin is belangrijk. Ja, echt! Om jouw lichtplan duidelijk en overzichtelijk te krijgen raden we je aan te beginnen met het maken van een tuinverlichting- en kabelplan. 

Overdag bepalen planten en de tuinmeubelen de sfeer in de tuin, maar ‘s avonds doet onze buitenledverlichting al het werk. Hoe ‘richt’  je een tuin nou in met verlichting?

Het is van belang te weten waar je onze buitenledverlichting voor gaat gebruiken. Wil je de entree zo verlichten dat je de kleinste stofkruimels kan zien? Of wil je juist het bloembed verlichten in discreet, zacht licht?  Je hebt daar ledverlichting met verschillende felheid voor nodig.  

Het verschil in felheid van de ledlamp komt door het verschil in aantal lumen. Hoe hoger het aantal lumen, hoe meer lichtopbrengst, hoe feller het licht. Buitenledverlichting kan dus, door de verschillen in lumen, voor verschillende doelen gebruikt worden.

We helpen je graag een eindje op weg. 

Lees verder

Heb je meer behoefte aan de hulp van een professional? Dat kan zeker!

Heb je onze hulp nodig?

We denken met alle liefde met je mee.

five

Wij werken uitsluitend met door onszelf ontworpen buitenledverlichting. Door gebruik te maken van de nieuwste techniek met de beste kwaliteit is de verlichting goed voor 75.000 duizend branduren. Door deze hoge kwaliteit bieden wij maar liefst 5 jaar garantie op al onze producten.

Lees meer
recycling

Vanaf 2022 starten we met het innemen van oude verlichting. Onze professional, jouw hovenier of installateur, neemt de oude verlichting mee. Ze leveren dit bij ons in en wij verwerken het. Zo werk je bijna ongemerkt mee aan recycling van iets dat anders in de vuilcontainer was verdwenen.

Lees meer
erlenmeyer-1

Bij het maken van verlichting gaat het om de juiste samenstelling van de factoren. Bij Suslight is overal over nagedacht. Van grondstof en lichtkwaliteit tot vermogen en spanning. Alleen met de juiste samenstelling en de juiste productietechniek behalen wij deze hoogwaardige kwaliteit.

Lees meer
plant

“Duurzame ontwikkeling is de ontwikkeling die de huidige behoeften vervult, zonder de behoeften van toekomstige generaties in gevaar te brengen.” Dit is ons bedrijfsbeleid en daar handelen we ook naar. We zijn een duurzame onderneming en blijven in beweging om nòg duurzamer te worden.

Lees meer