Suslight Inspiration Days

Thijs  |  28 januari 2022

inspiration days suslight 2022-1
inspiration days suslight 2022-2

Nadat er 2 keer een beurs niet door ging hadden we de behoefte om iets te organiseren voor onze klanten. Op woensdag 26 januari 2022 en donderdag 27 januari 2022 hebben we daarom de Suslight Inspiration Days georganiseerd.

In een informele sfeer elkaar ontmoeten en wat van elkaar leren. Kortom elkaar inspireren!

Zo was op woensdag 26 januari Jurgen Smit van de partij als gastspreker. Ook onze partners van Family Grass waren er om hun producten te laten zien.

Donderdag 27 januari kwam Peter Bouw ons inspireren. Ook Family Grass was weer aanwezig en Milboard sloot aan om ons kennis te laten maken met hun producten.

Wij zijn enthousiast en dit gaan we zeker een vervolg geven!

five

Wij werken uitsluitend met door onszelf ontworpen buitenledverlichting. Door gebruik te maken van de nieuwste techniek met de beste kwaliteit is de verlichting goed voor 75.000 duizend branduren. Door deze hoge kwaliteit bieden wij maar liefst 5 jaar garantie op al onze producten.

Lees meer
recycling

Vanaf 2022 starten we met het innemen van oude verlichting. Onze re-seller, jouw hovenier of installateur, neemt de oude verlichting mee. Ze leveren dit bij ons in en wij verwerken het. Zo werk je bijna ongemerkt mee aan recycling van iets dat anders in de vuilcontainer was verdwenen.

Lees meer
erlenmeyer-1

Bij het maken van verlichting gaat het om de juiste samenstelling van de factoren. Bij Suslight is overal over nagedacht. Van grondstof en lichtkwaliteit tot vermogen en spanning. Alleen met de juiste samenstelling en de juiste productietechniek behalen wij deze hoogwaardige kwaliteit.

Lees meer
plant

“Duurzame ontwikkeling is de ontwikkeling die de huidige behoeften vervult, zonder de behoeften van toekomstige generaties in gevaar te brengen.” Dit is ons bedrijfsbeleid en daar handelen we ook naar. We zijn een duurzame onderneming en blijven in beweging om nòg duurzamer te worden.

Lees meer