Uit de praktijk – Wouter van Dijk ontwerpt graag met Suslight

Bart  |  24 januari 2022

wouter van djk 3
wouter van dijk 1

Wouter van Dijk vertelt In 2003 richtte Wouter zijn bedrijf Zilveren Roos Tuinen op. Sindsdien werkt hij met zijn team in de regio Amersfoort, Hoevelaken en Nijkerk voor voornamelijk particulieren. Hij voert niet alleen onderhoudswerkzaamheden uit, maar legt ook compleet nieuwe tuinen aan. Hij tekent dan zelf het ontwerp. Voor de verlichting werkt hij samen met Suslight. “Als een klant ook nieuwe verlichting wil, houd ik hier in het ontwerp al rekening mee. Soms willen mensen nog niet investeren in nieuwe verlichting. Dan leg ik toch alvast kabels onder de bestrating, zodat dit niet op een later moment alsnog opengebroken hoeft te worden.”

Driehonderd meter Voor alle verlichting maakt de hovenier, sinds drie jaar, gebruik van de producten van Suslight. “Ik vind de lichtbron van dit merk veel mooier dan die van andere merken. En, een groot voordeel: je bent niet beperkt tot een maximum afstand van 75 meter. Wat vaak wel het geval is bij 12-volt verlichting. Als je verlichting in een tuin uitzet, is 75 meter vrij beperkt. De verlichting van Suslight kun je over honderden meters aanleggen. Ik heb zonder problemen verlichting over driehonderd meter aangesloten.”

Flexibel Een ander voordeel van de producten van Suslight is dat het voor de hovenier mogelijk is om alle lampen apart van elkaar te kunnen bedienen. “Zo is het mogelijk om alle lampen te schakelen over één kabel, maar wel afzonderlijk aan en uit te laten gaan. Je kan dan specifiek instellen dat de lampen die bomen uitlichten om twaalf uur ‘s nachts uitgaan, terwijl de verlichting langs de oprit wel de hele nacht blijft branden. Het is natuurlijk niet alleen handig, maar ook duurzamer als verlichting niet onnodig brandt. Met deze verlichting ben je dus heel flexibel.”

www.zilverenroostuinen.nl
five

Wij werken uitsluitend met door onszelf ontworpen buitenledverlichting. Door gebruik te maken van de nieuwste techniek met de beste kwaliteit is de verlichting goed voor 75.000 duizend branduren. Door deze hoge kwaliteit bieden wij maar liefst 5 jaar garantie op al onze producten.

Lees meer
recycling

Vanaf 2022 starten we met het innemen van oude verlichting. Onze professional, jouw hovenier of installateur, neemt de oude verlichting mee. Ze leveren dit bij ons in en wij verwerken het. Zo werk je bijna ongemerkt mee aan recycling van iets dat anders in de vuilcontainer was verdwenen.

Lees meer
erlenmeyer-1

Bij het maken van verlichting gaat het om de juiste samenstelling van de factoren. Bij Suslight is overal over nagedacht. Van grondstof en lichtkwaliteit tot vermogen en spanning. Alleen met de juiste samenstelling en de juiste productietechniek behalen wij deze hoogwaardige kwaliteit.

Lees meer
plant

“Duurzame ontwikkeling is de ontwikkeling die de huidige behoeften vervult, zonder de behoeften van toekomstige generaties in gevaar te brengen.” Dit is ons bedrijfsbeleid en daar handelen we ook naar. We zijn een duurzame onderneming en blijven in beweging om nòg duurzamer te worden.

Lees meer