24-volt-sticker

Waarom 24 Volt?

12, 24 of 230 Volt In de zich dynamisch ontwikkelende wereld van nieuwe technologieën wint laagspanning 24 Volt steeds meer aan populariteit. Dit komt vooral omdat het veel efficiënter en veel goedkoper is dan traditionele 230 Volt wisselstroom. Laagspanningsgroepen 12 Volt en 24 Volt worden al jaren gebruikt in tuinverlichting in West-Europa.

Laagspanningsgroep 12 Volt en 24 Volt zijn beiden SELV (Safe Extra Low Voltage), wat betekent dat er geen risico is op een elektrische schok.
De installatie kan door iedereen worden uitgevoerd en vereist geen elektrische kwalificatie, mits het systeem stekkerbaar is.
Deze voordelen gelden voor zowel 24 Volt als 12 Volt systemen, maar Suslight gebruikt om een ​​aantal redenen alleen 24 Volt in haar led buitenverlichting.

Veel langere afstand Grotere afstand met 24 Volt, lange afstand is eenvoudig te overbruggen zonder zware transformator. Daarnaast heeft 24 Volt minder spanningsverlies over afstand over dezelfde kabel dan 12 Volt. Daarnaast is een 24 Volt systeem altijd flexibel uit te breiden, het totale vermogen mag niet hoger zijn dan 150 Watt. De armaturen kunnen tot 300 meter van de stroombron geplaatst worden. Dit kan niet met 12 Volt!

Grotere circuitlengte Door 24 Volt te gebruiken, kunt u gemakkelijk lange afstanden afleggen zonder dat je krachtige transformatoren nodig hebt. Het 24 Volt systeem genereert veel minder spanningsverlies op de kabels in vergelijking met het 12 Volt systeem. Het systeem kan op elk moment flexibel worden uitgebreid. Afhankelijk van het type transformator kan het totale vermogen oplopen tot 100 watt. De armaturen kunnen tot 300 meter van de stroombron geplaatst worden, wat vele malen langer is dan bij 12 Volt spanning.

Groter spanningsbereik Onze LED componenten werken op 3, 6, 9 of 12 Volt.

Grotere stabiliteit en betrouwbaarheid Het 24 Volt systeem zorgt voor betrouwbaarheid en stabiliteit tijdens het gebruik. Dit komt onder andere doordat er een veel groter werkbereik ontstaat waarin spanningsverliezen kunnen optreden.

five

Wij werken uitsluitend met door onszelf ontworpen buitenledverlichting. Door gebruik te maken van de nieuwste techniek met de beste kwaliteit is de verlichting goed voor 75.000 duizend branduren. Door deze hoge kwaliteit bieden wij maar liefst 5 jaar garantie op al onze producten.

Lees meer
recycling

Vanaf 2022 starten we met het innemen van oude verlichting. Onze professional, jouw hovenier of installateur, neemt de oude verlichting mee. Ze leveren dit bij ons in en wij verwerken het. Zo werk je bijna ongemerkt mee aan recycling van iets dat anders in de vuilcontainer was verdwenen.

Lees meer
erlenmeyer-1

Bij het maken van verlichting gaat het om de juiste samenstelling van de factoren. Bij Suslight is overal over nagedacht. Van grondstof en lichtkwaliteit tot vermogen en spanning. Alleen met de juiste samenstelling en de juiste productietechniek behalen wij deze hoogwaardige kwaliteit.

Lees meer
plant

“Duurzame ontwikkeling is de ontwikkeling die de huidige behoeften vervult, zonder de behoeften van toekomstige generaties in gevaar te brengen.” Dit is ons bedrijfsbeleid en daar handelen we ook naar. We zijn een duurzame onderneming en blijven in beweging om nòg duurzamer te worden.

Lees meer