Waar vind je Suslight?

demo-icon-diap

Wij werken uitsluitend met door onszelf ontworpen buitenledverlichting. Door gebruik te maken van de nieuwste techniek met de beste kwaliteit is de verlichting goed voor 75.000 duizend branduren. Door deze hoge kwaliteit bieden wij als Suslight maar liefst 5 jaar garantie op al onze producten.

Lees meer
recycling-diap

Vanaf 2022 starten we met het innemen van oude verlichting. Onze professional, jouw hovenier of installateur, neemt de oude verlichting mee. Ze leveren dit bij ons in en wij verwerken het. Zo werk je bijna ongemerkt mee aan recycling van iets dat anders in de vuilcontainer was verdwenen.

Lees meer
erlenmeyer-diap

Bij het maken van verlichting gaat het om de juiste samenstelling van de factoren. Bij Suslight is overal over nagedacht. Van grondstof en lichtkwaliteit tot vermogen en spanning. Alleen met de juiste samenstelling en de juiste productietechniek behalen wij deze hoogwaardige kwaliteit.

Lees meer
1pct-diap

“Duurzame ontwikkeling is de ontwikkeling die de huidige behoeften vervult, zonder de behoeften van toekomstige generaties in gevaar te brengen” Dit is ons bedrijfsbeleid en daar handelen we ook naar. We zijn een duurzame onderneming en blijven in beweging om nòg duurzamer te worden.

Lees meer