Banner 04

It is all in the Calla family: onze nieuwe generatie led buitenspots

De Sus Small Calla

25 SUS Small Calla

Denkwerk Onze innovators, Maurijn & Charles, hebben met de nieuwste inzichten in led verlichting, duurzaamheid en recycling iets moois ontworpen. Het is ze gelukt om de nodige technische verbeteringen door te voeren èn te produceren. Met als resultaat een compleet vernieuwde serie led buitenspots.

Voilà Deze generatie bestaat 5 soorten spots, deze hebben allemaal hetzelfde uiterlijk maar qua lichtbereik en straalhoek verschillen ze. De 2.2 en 3.2 uitvoering zijn verkrijgbaar in 2 lichtuitvoeringen/straalhoeken, namelijk met gewaaierd of gebundeld (focus) licht en de 1.1 is alleen verkrijgbaar in gewaaierd licht. Daardoor is het mogelijk om met 1 rustige look 5 verschillende soorten licht in de tuin te verwerken. Ook de vormgeving van onze led buitenspots is aangepast. Er is gewerkt met golvende lijnen. En aan die mooie golvende lijnen dankt de spot haar naam…

Meet the Calla! De Sus Small Calla heeft een zeer lange levensduur van gegarandeerd 75000 branduren, een enorm krachtige lichtbundel en ongelofelijk hoge energie efficiëntie. Ook aan duurzaamheid is gedacht, alle gebruikte materialen kunnen gerecycled worden. De Sus Small Calla is één van de best betaalbare lampen in de led markt, waardoor we de vormgeving, innovatie, duurzaamheid en recycling ook nog eens betaalbaar gemaakt hebben.

Sfeerfoto ledverlichting suslight (233)

Een paar bijzonderheden De Sus Small Calla heeft een slim behuizingsontwerp waardoor het warmste gedeelte van de lamp niet hoger dan 50 graden Celsius zal worden.

De energie naar licht conversie is zeer hoog. Dit betekent dat van de elektrische energie die naar de lamp gaat meer dan 90% door de led gebruikt wordt. Dat maakt onze verlichting goed voor 75000 branduren en dat garanderen wij ook.

De maximaal technisch haalbare lumen output is: 750 lumen.

Werkend op 24 Volt is de lamp energiezuinig.

De Sus Small Calla heeft een warme kleurtoon en dit is veel minder belastend voor het bioritme van mens en dier, doordat het blauwe spectrum bijna niet aanwezig is.

Geen zichtbare kabel na plaatsing.

De Sus Small Calla is een mooi gelijnde, matzwarte spot welke makkelijk geplaatst kan worden in de tuin door middel van een grondpin of riser. Zo kan deze gebruikt worden voor meerdere manieren van aanlichten (in de grond of op hoogte). Dit geeft veel mogelijkheden in jouw tuinontwerp.

De Sus Small Calla werkt op 24 Volt (en het Suslight 24 Volt kabelsysteem). Dit lage energieverbruik betekent een lage CO2 voetafdruk en lage energiekosten.

five

Wij werken uitsluitend met door onszelf ontworpen buitenledverlichting. Door gebruik te maken van de nieuwste techniek met de beste kwaliteit is de verlichting goed voor 75.000 duizend branduren. Door deze hoge kwaliteit bieden wij maar liefst 5 jaar garantie op al onze producten.

Lees meer
recycling

Vanaf 2022 starten we met het innemen van oude verlichting. Onze professional, jouw hovenier of installateur, neemt de oude verlichting mee. Ze leveren dit bij ons in en wij verwerken het. Zo werk je bijna ongemerkt mee aan recycling van iets dat anders in de vuilcontainer was verdwenen.

Lees meer
erlenmeyer-1

Bij het maken van verlichting gaat het om de juiste samenstelling van de factoren. Bij Suslight is overal over nagedacht. Van grondstof en lichtkwaliteit tot vermogen en spanning. Alleen met de juiste samenstelling en de juiste productietechniek behalen wij deze hoogwaardige kwaliteit.

Lees meer
plant

“Duurzame ontwikkeling is de ontwikkeling die de huidige behoeften vervult, zonder de behoeften van toekomstige generaties in gevaar te brengen.” Dit is ons bedrijfsbeleid en daar handelen we ook naar. We zijn een duurzame onderneming en blijven in beweging om nòg duurzamer te worden.

Lees meer