Sfeerfoto ledverlichting suslight (94)

Down to earth met onze nieuwe serie led grondspots

De Sus Small Terra

Sfeerfoto ledverlichting suslight (89)

Bam! Ontwerpers Maurijn & Charles hebben, naast onze led buitenspots, ook onze led grondspots flink weten te verbeteren. Met de entree van deze nieuwe serie led grondspots, de Sus Small Terra, breidt de Suslight familie uit met maar liefst 14 modellen!

Down to earth Deze robuuste spots verdwijnen voor het grootste gedeelte in de bodem van waaruit zij hun lichtbundel naar boven stuwen. De Sus Small Terra is op zo’n manier ontworpen dat het licht niet verblindt wanneer de spots in een oprit worden toegepast. Daarnaast is het natuurlijk van belang dat het zichtbare gedeelte een fraaie uitstraling heeft. Daar hebben we voor gezorgd hoor! Er is gekozen voor spots van geanodiseerd aluminium in de kleuren matzwart en aluminium met natuurlijk het zo kenmerkende Suslight licht van 2700K.

Bekijk ons assortiment led grondspots
Sfeerfoto ledverlichting suslight (85)

Materiaal Suslight led tuinverlichting wordt gebruikt in heel Europa. Dit betekent dat de weersinvloeden waaraan de verlichting blootgesteld wordt zeer divers zijn. Dit vraagt om een sterke behuizing waarin de techniek van de verlichting veilig opgeborgen kan worden. Doorgaans worden hiervoor polycarbonaten gebruikt, bewerkt plastic, maar dat verstoort echter met de afgifte van microdeeltjes het ecosysteem. Suslight kiest daarom voor aluminium. Dit metaal is een duurzaam materiaal omdat het oneindig hergebruikt kan worden. Dit zorgt voor 95% minder energiegebruik vergeleken met de productie van polycarbonaat. We werken dus met 1 stof en daardoor is het product in z`n geheel ook weer makkelijk te recyclen.  

Variatie De Sus Small Terra serie bestaat uit verschillende licht uitvoeringen, zijn er in de kleuren matzwart en aluminium en in de vormen rond en vierkant. Naast de standaard 60° stralingshoek is er ook de focus met een 25° stralingshoek. De 60° uitvoering is prachtig om bijvoorbeeld de kroon van een parasolvormige boom van onderaf breed aan te lichten. Terwijl je met de 25° versie weer een fantastisch lichtbeeld kunt creëren wanneer je een aantal spots ritmisch langs een haag of muur plaatst.

five

Wij werken uitsluitend met door onszelf ontworpen buitenledverlichting. Door gebruik te maken van de nieuwste techniek met de beste kwaliteit is de verlichting goed voor 75.000 duizend branduren. Door deze hoge kwaliteit bieden wij maar liefst 5 jaar garantie op al onze producten.

Lees meer
recycling

Vanaf 2022 starten we met het innemen van oude verlichting. Onze professional, jouw hovenier of installateur, neemt de oude verlichting mee. Ze leveren dit bij ons in en wij verwerken het. Zo werk je bijna ongemerkt mee aan recycling van iets dat anders in de vuilcontainer was verdwenen.

Lees meer
erlenmeyer-1

Bij het maken van verlichting gaat het om de juiste samenstelling van de factoren. Bij Suslight is overal over nagedacht. Van grondstof en lichtkwaliteit tot vermogen en spanning. Alleen met de juiste samenstelling en de juiste productietechniek behalen wij deze hoogwaardige kwaliteit.

Lees meer
plant

“Duurzame ontwikkeling is de ontwikkeling die de huidige behoeften vervult, zonder de behoeften van toekomstige generaties in gevaar te brengen.” Dit is ons bedrijfsbeleid en daar handelen we ook naar. We zijn een duurzame onderneming en blijven in beweging om nòg duurzamer te worden.

Lees meer