Sus Terra sfeer 2

Nieuwe serie grondspots, wij presenteren de Terra`s

Down to earth!

DSC_0355_6_7_8
My project-2

Sus Small Terra De entree van de onze nieuwe serie grondspots is een feit, de Sus Small Terra. Deze robuuste spots verdwijnen voor het grootste gedeelte in de bodem van waaruit zij hun lichtbundel naar boven stuwen. Ondanks dat de Terra voor het grootste deel in de grond verdwijnt, is het wel van belang dat het zichtbare gedeelte een fraaie uitstraling heeft. En daar hebben wij dan ook voor gezorgd!

Variatie De spots uit de Sus Terra serie zijn er in verschillende licht uitvoeringen, in de kleuren zwart en aluminium en in de vormen rond en vierkant. Naast de standaard 60° stralingshoek is er ook de focus met een 25° stralingshoek. De 60° uitvoering is prachtig om bijvoorbeeld de kroon van een parasolvormige boom van onderaf breed aan te lichten. Terwijl je met de 25° versie weer een fantastisch lichtbeeld kunt creëren wanneer je een aantal spots ritmisch langs een haag of muur plaatst.

Niet verblindend De Sus Terra serie is leverbaar met verschillende lichtoptieken. De Terra is op zo’n manier ontworpen dat het verblinden wordt tegengegaan wanneer de spots in een oprit worden toegepast.

Bekijk het nieuwe assortiment
five

Wij werken uitsluitend met door onszelf ontworpen buitenledverlichting. Door gebruik te maken van de nieuwste techniek met de beste kwaliteit is de verlichting goed voor 75.000 duizend branduren. Door deze hoge kwaliteit bieden wij maar liefst 5 jaar garantie op al onze producten.

Lees meer
recycling

Vanaf 2022 starten we met het innemen van oude verlichting. Onze re-seller, jouw hovenier of installateur, neemt de oude verlichting mee. Ze leveren dit bij ons in en wij verwerken het. Zo werk je bijna ongemerkt mee aan recycling van iets dat anders in de vuilcontainer was verdwenen.

Lees meer
erlenmeyer-1

Bij het maken van verlichting gaat het om de juiste samenstelling van de factoren. Bij Suslight is overal over nagedacht. Van grondstof en lichtkwaliteit tot vermogen en spanning. Alleen met de juiste samenstelling en de juiste productietechniek behalen wij deze hoogwaardige kwaliteit.

Lees meer
plant

“Duurzame ontwikkeling is de ontwikkeling die de huidige behoeften vervult, zonder de behoeften van toekomstige generaties in gevaar te brengen.” Dit is ons bedrijfsbeleid en daar handelen we ook naar. We zijn een duurzame onderneming en blijven in beweging om nòg duurzamer te worden.

Lees meer